De Bijlesmeester

De Bijlesmeester heeft als doel dat leerlingen met plezier naar school gaan. Door middel van [thirstylink ids=”14460″]bijlessen[/thirstylink] en huiswerkbegeleiding aan huis helpen zij leerlingen op de basisschool en middelbare school om dit te bereiken.

Inmiddels zijn ze al meer dan 5 jaar actief en uitgegroeid tot één van de grootste bijles organisaties van Nederland. Naast [thirstylink ids=”14460″]Bijles[/thirstylink] en huiswerkbegeleiding bieden ze ook zelf ontwikkeld oefenmateriaal voor kinderen op de basisschool aan.

Het Oefenmateriaal De oefenboeken en flitskaartjes zijn ideaal om extra te oefenen op moeilijke onderwerpen of juist extra uitdaging te bieden aan vlotte leerlingen. Oefenboeken heeft De Bijlesmeester in de volgende onderwerpen: Taal, Rekenen, Redactiesommen, Woordenschat, Engels, Frans en Klokkijken. Veel oefenboeken bestaan uit twee delen en deze kunnen als hardcopy en als ebook besteld worden. Daarnaast worden de boeken ook in totaalpakketten verkocht tegen een aantrekkelijke prijs.

De Bijlesmeester