Kinderen voor Kinderen-lied voor Kinderboekenweek

Kinderen voor KinderenVoor het tweede jaar op rij heeft Kinderen voor Kinderen een speciaal lied geschreven over het thema van de Kinderboekenweek. Vorig jaar kwam de single Hallo Wereld uit waarvan de clip meer dan vijf miljoen keer werd bekeken. Kinderen voor Kinderen behaalde voor het eerst sinds 20 jaar een plek in de top 20. De CD Hallo Wereld werd meer dan 50.000 keer verkocht en behaalde de status van een Gouden Album.

Dit jaar heeft Paul van Loon samen met muziekproducer Tjeerd Oosterhuis de titelsong Klaar voor de Start geschreven. De clip van Klaar voor de Start én dansinstructie is te bekijken op www.kinderenvoorkinderen.nl. Daarnaast zit de single in de lespakketten van de Kinderboekenweek.

Kom met een idee voor een inzamelingsactie!
Kinderen voor Kinderen zamelt dit najaar samen met basisscholen en bibliotheken geld in voor Right To Play. Right To Play is een internationale organisatie die zich inzet voor sport en spel voor kinderen in ontwikkelingslanden. De keuze voor Right To Play sluit nauw aan bij het thema van de 59e Kinderboekenweek. Alle inzamelingsacties komen op de site van Kinderen voor Kinderen te staan en de leukste acties worden gefilmd voor de tv-uitzendingen in oktober en november. De klas met het leukste idee wordt uitgenodigd voor het live concert van Kinderen voor Kinderen in oktober in Muziekcentrum Vredenburg in Utrecht.

Naar de website…